Skip to main content

Activitats de cap de setmana

Estàs pensant en visitar aquest cap de setmana el Museu? No dubtis en venir! T'oferim un munt d'activitats que agradaran a petits i grans! Consulta els nostres horaris, planifica la teva visita i prepara't per viure una experiència divertida, alhora que aprens sobre el món del ferrocarril.

 

Vine al Museu de dimarts a diumenge de 10:30 a 14:30h i els dissabtes també per la tarda de 16:00 a 18:30h. I durant el mes de març, els dissabtes a la tarda fins les 19:30h. 

 

 

Aquestes són les activitats que us oferim durant els caps de setmana:

Familia al Museu

DISSABTES

Tots els dissabtes, podràs gaudir de les visites comentades a les instal·lacions del Museu. Els matins, a les 12:30 hores, viu "Els tastets del Museu", unes visites que et duran a conèixer diverses curiositats del Museu, com la raó de l'ample de la via al nostre país, o com es va poder fer arribar el ferrocarril a Vilanova i la Geltrú a través del massís del Garraf, etc. Cada dissabte la temàtica de la visita serà diferent.

 

Els dissabtes a la tarda, a les 17:30h, no et perdis l'activitat "Apropa't a l'Espai Talgo", on podràs veure l'única col·lecció de vehicles de Talgo des del primer que va funcionar al nostre país l'any 1950. Recorreràs la seva història i coneixeràs els seus avenços.

 

Vine i descobreix les nostres novetats cada dissabte!

Llegir més
Encesa de La Mataró

PRIMER I SEGON DIUMENGE DE MES

Tots els primers diumenges de mes, de les 11:30 fins les 13:30h, podràs gaudir de "La Mataró en marxa", l'encesa de la locomotora Mataró de 1948. Saps que va ser el primer tren en circular per la Península entre Barcelona i Mataró? Vine i veuràs la famosa locomotora en plena acció!

 

I al segon diumenge de mes, d'11:30 a 13:30h, no et perdis l'activitat "Els viatges de luxe", unes visites guiades a un cotxe saló de luxe de l'any 1928. Viu l'experiència de viatjar en el luxe dels inicis del tren.

Llegir més
Encesa de La Mataró
Lectura dels contes del Museu

TERCER I QUART DIUMENGE DE MES

En el tercer diumenge al migdia, a les 12h, els nens són els protagonistes! Les famílies podren gaudir del ConteTren del Víctor, una activitat que transportarà als petits a històries màgiques de trens, estacions i maquinistes. Aquest personatge us permetrà apropar-vos a espais i vehicles que estan fora del circuit de les visites, no us ho podeu perdre!


El quart diumenge de mes torna a gaudir del ConteTren del Víctor a partir de les 12 hores (recorda, només els mesos de 5 diumenges!).

 

El darrer diumenge, de 11:30 a 13:30h, no pots faltar per veure "Els inicis del ferrocarril i els "indianos"". Descobriràs qui eren els "indianos" i què tenen a veure amb el ferrocarril, podràs pujar al primer tren que va circular per la península entre Barcelona i Mataró..., coneix totes les curiositats del Museu!

 

I estem preparant un munt d'activitats noves... Estigues atent a les nostres xarxes socials!

 

T'esperem!

Llegir més

I TOT AIXÒ SENSE PAGAR MÉS

Aquestes activitats són gratuïtes per tots els visitants que es trobin al Museu i que hagin accedit amb qualsevol de les tarifes vigents. Vine al Museu del Ferrocarril de Vilanova i gaudeix d'una experiència en família, alhora que apreneu curiositats sobre el món dels trens. Descobreix-nos!

Llegir més
Nens somrient