Skip to main content

Activitat

Fòrum Interrail 2018

12 Apr 2018
12 Apr 2019

Dijous que ve 26 d'abril, a les 18:30h, tindrà lloc el Fòrum Interrail. Aquest fòrum és un espai de trobada que neix al 2013 de la mà de la UPC i del Museu del Ferrocarril, amb la finalitat d'oferir la possibilitat d'intercanviar coneixements entre els alumnes i els ex-alumnes dels estudis de Postgrau en Sistemes Ferroviaris.

 

Aquesta primera sessió tindrà el títol "Fòrmules ferroviàries per a superar la congestió urbana: el cas del TRAM de Barcelona", i anirà a càrrec de Ricard Riol, President de la Plataforma en favor del Transport Públic.
 

Malgrat ser de caràcter professional i estudiantil, aquest fòrum també està obert a les persones interessades en les últimes novetats i innovacions a l'àmbit ferroviari. A aquesta primera sessió de 2018, es tornarà a tractar un tema de l'actualitat ferroviària amb un especialista del sector.

 

Vols saber qui és? Quin tema tractarem? T'agraden els trens i vols mantenir-te al dia de tota l'actualitat relacionada amb ells? Vine al nostre Forum Interrail i assabenta't de tot!
 

Contingut relacionat