Skip to main content

Activitats de cap de setmana

Estàs pensant visitar el Museu aquest cap de setmana? No dubtis a venir! T'oferim un munt d'activitats que agradaran a petits i grans! Consulta els nostres horaris, planifica la teva visita i prepara't per viure una experiència divertida, alhora que aprens sobre el món del ferrocarril. Aquestes són les activitats que us oferim durant els caps de setmana:

TOTS ELS DISSABTES

El ConteTREN del Museu: Expliquem de manera interactiva un dels tres contes de la Col·lecció del Museu: “Víctor i els trens del Museu”, “Víctor i l’ Ou que es mou” o “Víctor i la petita Teresita”. Un nen a qui els trens li narren les seves històries. A ell li agrada compartir-les per tal que els més petits puguin gaudir de les històries de “La Casa dels Trens”. No us perdeu cap dels tres! De les 12.00 h. a les 12.30 h

Llegir més

PRIMER I SEGON DIUMENGE DE MES

1er diumenge: Visites al cotxe de viatgers HARLAN. 

Podreu conèixer el cotxe de viatgers Harlan, únic vehicle que queda del  primer tren que va circular a la línia ferroviària entre Barcelona i Vilanova. Des de les 11.30 h. a les 13:30 h.

 

2on diumenge: Vapor en viu amb "La Chelito". Es posa en funcionament dins del Museu la nova incorporació de la col·lecció: una petita locomotora de vapor d’una sèrie coneguda com les “Cuco” per fer un recorregut per les instal·lacions de l’antic Dipòsit de Locomotores de Vapor de Vilanova i la Geltrú. Des de les 11.30 h a les 13.30 h.

Llegir més

TERCER I QUART DIUMENGE DE MES

3er diumenge: Els viatges de luxe. Visites guiades a un cotxe saló de luxe de 1928. A través dels diferents departaments podeu sentir l'experiència del luxe de viatjar per als passatgers més privilegiats de la primera meitat del segle XX.  Des de les 11.30 h. a les 13:30 h.


El darrer diumenge (i el 22 de setembre): Els inicis del ferrocarril i els “indianos”. Sabeu qui eren els "indians" i quina relació tenen amb la implantació del ferrocarril? La primera línia de Barcelona a Mataró i també la de Vilanova foren impulsades pel coratge d'alguns d’ells. A través de diferents vehicles del segle XIX i XX que hi ha al Museu, coneixereu el seu paper en els orígens del ferrocarril. Des de les 11.30 h. a les 13:30 h.

Llegir més

ACTIVITATS GRATUÏTES

Incloses al preu de l’entrada. Gratuïtes per a tots els visitants que es trobin al Museu i que hagin accedit amb qualsevol de les tarifes vigents. Per gaudir d'una experiència en família o petit grup.

Llegir més
Imatge