Skip to main content

Collections

Senyalització Fanal situat a la cua del tren per il·luminar el darrera Fanal de cua de tren

Fanal de cua de tren, tipus RENFE: Fanal de cua de tren de dos llums de color negre amb ansa superior.

Senyalització Fanal que il·luminava la cua de les locomotores Fanal de cua de locomotora

Diàmetre esfera 25 cm. Reg. 00056

Senyalització Caixa de petards del ferrocarril antic Caixa de petards

Renfe, 1993 Reg. 00930

Activitat

Fòrum Interrail 2018

12 Apr 2018
12 Apr 2019

Dijous que ve 26 d'abril, a les 18:30h, tindrà lloc el Fòrum Interrail. Aquest fòrum és un espai de trobada que neix al 2013 de la mà de la UPC i del Museu del Ferrocarril, amb la finalitat d'oferir la possibilitat d'intercanviar coneixements entre els alumnes i els ex-alumnes dels estudis de Postgrau en Sistemes Ferroviaris.

 

Aquesta primera sessió tindrà el títol "Fòrmules ferroviàries per a superar la congestió urbana: el cas del TRAM de Barcelona", i anirà a càrrec de Ricard Riol, President de la Plataforma en favor del Transport Públic.
 

Malgrat ser de caràcter professional i estudiantil, aquest fòrum també està obert a les persones interessades en les últimes novetats i innovacions a l'àmbit ferroviari. A aquesta primera sessió de 2018, es tornarà a tractar un tema de l'actualitat ferroviària amb un especialista del sector.

 

Vols saber qui és? Quin tema tractarem? T'agraden els trens i vols mantenir-te al dia de tota l'actualitat relacionada amb ells? Vine al nostre Forum Interrail i assabenta't de tot!
 

Contingut relacionat